BRUJI ČARŠIJA! Markovi roditelji o Viki SVE NAJGORE? „Prag im neće preći ako ostane sa njom!”

Iako nemaju podršku svojih porodica, Viki Mitrović i Marko Osmakčić i dalje su zajedno. Uglavnom se svađaju i vređaju, ali sve to reše u krevetu pred punom sobom zadrugara! Baka Regina ne želi više ni da čuje za unuku, sramota je na ulicu da izađe, a nisu ni Osmakčići oduševljeni snajkom, naprotiv!

Markovi roditelji besni zbog veze s Viki: „Obrukao nas je za ceo život!”

Foto: Bojan Vuković

– Markovi roditelji navodno ne žele da prate šta se dešava u rijalitiju jer ne podržavaju to što on radi pred kamerama sa Viki. Smatraju da mu takva devojka, sa takvom prošlošću i detetom na grbači, ne treba u životu.

PROČITAJTE: Oglasio se Osmakčićev brat Mario! Ne ŽELIMO njegovo DETE! Ovo su vam sve njegove mračne tajne!

viktorija mitrović trudna

Foto: Bojan Vuković

– Iako misle da da je to samo njegova prolazna avantura, sve ovo previše dugo traje, pa ljudi ne žele da se oglašavaju jer ih je sramota. Jedva čekaju da se sve ovo završi i da Marko izađe da popričaju sa njim i da mu otvore oči. Strepe i mole se samo da Viki ne zatrudni jer ni nju ni dete ne bi prihvatili. Iako ih drugi sin malo smiruje uz obrazloženje da će se Marko uskoro opametiti i šutnuti Viki, oni mu ne veruju. Sina ne prepoznaju, a zakleli su se da ni njega neće primiti u kuću ako je ne otkači čim izađe iz Zadruge – objasnio je izvor blizak porodici Osmakčić.

Podsetimo se, zbog svoje iskrenosti i nepromiškljenih priča s koliko je muškaraca navodno bila, Viktorija Mitrović rizikuje da joj ćerkicu odvedu socijalne radnice, pisao je list „STAR“ nedavno. Baka Regina uspaničena je zbog svoje unuke te bi najbiše volela kada bi Viki uskoro napustila rijaliti.

– Ona je mlada i neiskusna i zbog svega nepromišljenog što kaže zamera joj se troduplo. Sama se pokopava pričama da je imala se*s, te sa ovim, te sa onim, bolje bi joj bilo da ćuti, bar zbog onog deteta koje je čeka kod kuće. Prima se na sve što joj Janjuš dobacuje, a on je perfidno vređa i igra rijaliti! To Marka mnogo nervira. Dovodi ga u situaciju da mora da je zaštiti, ali onda bi morao fizički da se obračunava sa Janjušem. Ma tek će tu biti frke – objašnjava izvor blizak Vikinoj porodici i nastavlja:

– Njena baka Regina je poludela, ne zna više šta da radi sa Viki. Ne može više nikome ni da objašnjava šta je od svega toga tačno, a šta ne. I sama je šokirana unukinim pričama i lažima. Samo kuka da poživi, da sačuva praunuku od socijalne službe i oca, kao i da joj unuka izađe živa iz rijalitija. Mnogo se plaši da ne padne krv između Marka koji na neki sulud način voli i brani Viki i Janjuša koji je mnogo bezobrazan jer ujeda i baca koske – za kraj je istakao maločas pomenuti izvor.

PROČITAJTE: Priznala da je zaljubljena a sad se krije od javnosti? Reakcija Aleksandre Mladenović ZBUNILA SVE! (FOTO)

AUTOR: STAR

FOTO: Bojan Vuković

Pročitajte i…

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.