Mit nekik hatvan év korkülönbség: trendi zenekarral együtt lépett fel Korda György

A huszonéves fiatalokból álló Carson Coma pár éve feldolgozta Korda György egyik hatvanéves slágerét; most, életükben először, közönség előtt, együtt is előadták a dalt a Szegedi Ifjúsági Napokon.

„Megtiszteltetés. Nagyon örültem neki” – így kommentálta Korda György az RTL Klub Híradójában a Carson Coma meghívását. Hozzátette: az együttes már elkezdte játszani Korda 1963-as, Nem vagyok ideges című dalának feldolgozását – amelyet már pár éve elkészítettek –, amikor a közönség meglepetésére belépett a színpadra Korda is.

„Egyszer már játszottunk együtt, de akkor nem a nagyközönség előtt, csak diszkréten” – mondta a Carson Coma együttes tagja, Héra Barnabás.

A hvg.hu 2019 nyarán már összehozta a nagy találkozást a két fél között, akkor is előadták rögtönözve közösen a dalt. Az erről készült videónk itt tekinthető meg:

Korda György hatvan év után is diktálja a ritmust – a Carson Comának

Ki gondolta volna, hogy egy 1963-as Korda György-dal bő fél évszázad múltán is aktuális lehet? A szemtelenül fiatal tagokból álló, pofátlanul jól zenélő Carson Coma nevű zenekar szerint nem ciki rajongani a magyar tánczene koronázatlan királyáért. A srácok összegyúrták a beatzenét a mai hangzással, majd hozzáadtak az egészhez egy kis kordbársonyt.

Még több kultúra a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

Read More

Leave a Reply

Your email address will not be published.